Πολιτική Επιστροφών

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να ανακοινώσετε προς εμάς το λόγο επιστροφής τους, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που τα επιστρεφόμενα προϊόντα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση , συνοδεύονται από τα καρτελάκια τους καθώς και με την απόδειξη λιανικής πώλησης. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στην ηλεκτρονική διεύθυνση orders@newcult.gr ή τηλεφωνικά στον αριθμό 210 8940362. Μετά από συνεννόηση με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών αποστέλλετε το δέμα στην ταχυδρομική διεύθυνση: Μεταξά 9 , ΤΚ. 166 75, Γλυφάδα.Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αποστολέα. Για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας συνιστούμε να ελέγχεται προσεκτικά κατά την παράδοση της παραγγελίας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας για να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων (αντί αντικατάσταση του προϊόντος), τα χρήματα επιστρέφονται στον τραπεζικό σας λογαριασμό, μετά την παραλαβή από εμάς του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Δεν επιτρέπεται η επιστροφή μαγιώ και εσωρούχων για λόγους υγιεινής.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να προβείτε στην ακύρωση της παραγγελίας σας μερικά ή ολικά στέλνοντας έως και την χρονική στιγμή πριν πάρετε το ενημερωτικό e-mail που θα αναφέρει ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς αποστολή. Οι τρόποι για την ακύρωση της παραγγελίας είναι δύο (2):

  • 1. Στέλνοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση orders@newcult.gr ζητώντας την ακύρωση της παραγγελίας και γνωρίζοντας τον αριθμό της
  • 2. Τηλεφωνικώς στον αριθμό 210 8940362.
invite a friend
youtube facebook twitter googleplus instagram instagram mailto

greca logo new cult authorized dealer ecommerce payment methods speedex skroutz best price DHL